PEC ZA PES 2010 JELEN SUPER LIGA FREE DOWNLOAD

Kako mogu da je pokrenem a da opet ne instaliram. Prvo skinete sva tri dela peca sva tri parta. All text, images and trademarks added here are the intellectual property of their owners. Drugo morate imati program WinRar ako ga nemate skinite ga pa ga instalirajte a onda kada imate Winrar ide Obelezite misem sva tri parta jsl pa idete desni klik na obelezenim partovima i pojavice se Extract here i kliknete levim klikom na to sascekate mailo dok extractuje i pojavi ce se de ste stavili ti tri parta setupJSL i t kliknete dva puta da ga instalirate idete next i to vam je sve uzivajte u patchu. Skinuo sam patch i gram ga ali posle nekog vremena igre samo mi se pojavi neki mali prozorcic i pise mi nesto i na kraju CLOSE.

Uploader: Mausar
Date Added: 7 September 2007
File Size: 12.89 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 11185
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Luka prekopiras tamo gde ti obican pes u c: Please enter your name here. Skinuo sam patch i gram ga ali posle nekog vremena igre samo mi se pojavi neki mali prozorcic i pise mi nesto i na kraju CLOSE. Zna li neko u cemu je problem,ili ima li neko patch za 10 ku sa najnovijim transverima????

Jelen Super Liga Mod PES 2010 Demo

You have entered an ligq email address! Inace znam odlicno da igram pes. Try reinstalling the program to fix this problem. Instalirajte igricu tamo gde je i pes instaliran 2.

  ASHURA DAN INDRA WALLPAPERS

Jelen Super Liga Mod PES Demo – Pro Evolution Soccer at ModdingWay

Je li ovaj pach radi samo ako nisi nista dodavao na obican PES ??? Udjite u folder gde vam je pes instaliran 3-i u tom folderu ima jos jedan folder pro evulution soccer 4-i sve stavri iz foldera pro evolution soccer copirajte tamo gde ste instalirali obican pes: Prvo skinete sva tri dela peca sva tri parta. Daj molim vas recite ako znate…Unapred hvala…. Meni je ista greska kao kod Dejana… Pise da je nprimer crvena zvezda a znak od ajaksa… KAko to da namestim???

Please enter pec za pes 2010 jelen super liga comment! Znaci Pech je do jaja……mnogo mi se svidja,i vodleo bih da ima srpski komentator,ali i ovako je super,svaka cast navijaci su najjaci……… Drugo morate imati program WinRar ako ga nemate skinite ga pa ga instalirajte a onda kada imate Winrar ide Obelezite misem sva tri parta jsl pa idete desni klik na obelezenim partovima i pojavice se Extract here i kliknete levim klikom na to sascekate mailo dok extractuje i pojavi ce se de ste stavili ti tri parta setupJSL i t kliknete dva puta da ga instalirate idete next i to vam je sve uzivajte u patchu.

  GERARDO ORTIZ Y CALIBRE 50 CULIACAN VS MAZATLAN FREE DOWNLOAD

Dobar je,ima sitnijih gresaka…recimo u brojevima igraca,ali zanemarljivo…no,sto se ja oglasavam-imam golem problem,naime,igram master ligu sa Partizanom,trenutno druga sezona,i kada treba da odigram prvo kolo lige sampiona igra puca,prijavljuje neki bag i gasi se!?

Sta da radim ako je problem da je znak crvene zvezde znak az alkmara.

Slusajte svi koji imate problem sa crnom slikom 1. All text, images and trademarks added here are the intellectual property of their owners.

JSL 2010 Patch by PES-Serbia Edit Team

Ja kad skinem pojavi mi se WiZard Pro…. Kad udjem u language sve nema srpski???? Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Kako mogu da je pokrenem a da opet ne instaliram.